NALA

NALA on perustettu helmikuussa 2017 pieneksi kauneushuoneeksi (Beauty Studio NALA). Liikkeen palveluihin kuuluu rakennekynnet, ripsipidennykset ja meikkauspalvelut sekä hiuspalvelut. NALAn tarina saa jatkoa 2018 kun liike muuttaa maaliskuussa uusiin isompiin tiloihin.

Mutta mistä nimi NALA sai alkuunsa?

“Moni voikin ja onkin luullut että nimen takana piilee eksoottinen ja upea tarina, tosiasiassa nimi rakennettiin hyvinkin nopeasti. Alunperin piti miettiä että keksisi lyhyen, mieleenjäävän ja suomalaisten suuhun sopivan nimen. Ripset, Kynnet, Kauneus…..mitähän niistä keksisi. MAkeup…NAils….LAshes …MA-NA-LA, ehkä ei kuitenkaan sovi ihan hoitolan nimeksi.

Beauty…. hmmm…MANA…LANA… mitenkä olisi Beauty Studio NALA. Siinä, nimi löytyi ja sopii jokaisen suuhun ja helppo lyhentää NALAksi. Osa asiakkaista yhdistää nimen myös Leijonakuninkaan Nalaan. Elokuvassa leijonanaaras on vahva ja voimakas, joten sekin mielikuva on sopiva NALAn imagoon.

Vuoden päivät pyöritettyäni NALAa, yksi haaveeni ihan ikiomasta putiikista alkoi kytemään voimakkaammin. Loppuvuodesta sitten tutkailtuani tovin liiketiloja löytyikin sopiva paikka. Tähän mahdollisuuteen oli nyt tartuttava. Sanotaan, että jos kovasti toivoo ja toistaa ääneen unelmaansa, se voi toteutua. Uudessa liiketilassa olisi tilaa myös kampaamoon, sillä onhan hiukset ja niiden parissa työskentely eniten lähellä sydäntäni. Asiakkaat tekevät työstäni vieläkin paremman ja olenkin siunattu maailman ihanimmilla asiakkailla. Silloin työ tavallaan menee siinä sivussa, kun jutustelee ja naureskelee asiakkaiden kanssa.

Muuton myötä mietin myös nimen muuttamista, mutta oli kuitenkin selkeämpi pitää NALA hengissä ja rakentaa sen ympärille uusi konsepti, syntyi NALA Hair&Beauty. Muutaman kuukauden käytön jälkeen NALA alkoi muotoutumaan Parturi-Kampaamoksi, joten ikkunateippien suunnittelun myötä vaihtui nimi kuitenkin Parturi-Kampaamo NALAksi. Teipit suunniteltiin tarkoin ja nyt ikkunaa koristaakin kaunis ja ihana teippaus.

Uuden NALAn toivon välittävän asiakkaille rauhallisen ja rentouttavan tunnelman ja putiikin, jonne on mukava tulla. NALA on paikka, jossa voi laittaa arjen kiireet hetkeksi sivuun ja rentoutua. Nyt on enemmän tilaa myös rakentaa pieni “olohuone”, jonne voi ohikulkumatkalla piipahtaa vaikka hörppäämään kupillisen kahvia. Se, minkälainen paikka uudesta NALAsta kuoriutuu, jää nähtäväksi. Tervetuloa tutustumaan ihanaan NALAan.

NALAn tiimi:

Päivi Ruotsalainen

  • parturi-kampaaja
  • kynsimuotoilija
  • maskeeraaja-stylisti

Hanna Eeva

  • parturi-kampaaja

Anni Koivu

  • parturi-kampaaja opiskelija